Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Παλιά τους τέχνη … κόσκινο !

Καλά, αυτοί εκεί στον ΣΥΝ, δεν λένε να … συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα ;
Δεν βαρέθηκαν το ίδιο και το ίδιο τροπάρι ;
Απολαύστε κάποια σημεία από χθεσινή τους ανακοίνωση:
Ανήμερα τα Φώτα (μην ρωτήσετε, δεν ξέρω ποιος παπάς τους … φώτισε), κάθισαν και συνεδρίασαν και πήραν … ρηξηκέλευθες αποφάσεις !
- Διαπίστωσαν ότι οι “πράσινοι” στη ΓΣΕΕ, κάνουν μυστικές συμφωνίες με τους εργοδότες, καθώς ακολουθούν συμβιβαστική γραμμή !
- Αποχωρούν από το Προεδρείο της ΓΣΕΕ και παράλληλα τείνουν ενωτική χείρα προς το … ΠΑΜΕ !
- Προωθούν ενωτικές δράσεις με το ΠΑΜΕ, παρά την “σεχταριστική και διασπαστική πολιτική της ηγεσίας του ΠΑΜΕ” !!!
1. Λοιπόν, παιδιά του ΣΥΝ προσέξτε το αυτό που … πάθατε. Προφανώς, σας άγιασε προχθές, … τρελός παπάς ! Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μωρέ, συνασπισμένα καλόπαιδα, τώρα … ανακαλύψατε τις μυστικές συμφωνίες της ΓΣΕΕ με τους εργοδότες και την κυβέρνηση με σκοπό να διαλύσουν τους εργαζόμενους ;
Μέχρι τώρα που ζούσατε ;
Στον … Άρη ;;;
2. Αυτές τις … μακακίες περί “ενότητας” δεν τις βαρεθήκατε ; Δεν ξέρετε ότι η όποια ενότητα καταχτιέται στους αγώνες και δεν είναι … φιλολογικό παράγωγο ; Για να σας δούμε στα επόμενα Συλλαλητήρια ! Θα βρεθείτε δίπλα στο ΠΑΜΕ ή θα τρέξετε πάλι να κρυφτείτε στις … φτερούγες της συμβιβασμένης “πράσινης” ΓΣΕΕ ;
αγαΘα σταματήσετε τις αντιΠΑΜΕ συνδικαλιστικές (και όχι μόνο) κολλεγιές ;
Θα σταματήσετε να προωθείτε προεδρεία αποκλεισμού του Ταξικού Κινήματος σε δεκάδες σωματεία ;
Η ενότητα είναι ένα πιάτο που τρώγεται … ζεστό !
3. Ώστε έτσι, έ ; Η … “ηγεσία” του ΠΑΜΕ – με αυτό που θέλετε δήθεν ενότητα – είναι σεχταριστική και διασπαστική !
Βέβαια, θα αρκούσε κανείς να σας έλεγε: Τότε, τι θέλετε, τι ζητάτε ενότητες και τα ρέστα, με σεχταριστές και διασπαστές ; Δεν φοβάστε μην … μολυνθείτε ;
Όμως !
Επειδή υπάρχουν και κάποιοι στις γραμμές σας που είναι αγνοί αγωνιστές και πραγματικά πιστεύουν τις … παπαριές σας, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.
α. Στο ΠΑΜΕ δεν υπάρχουν “ηγεσίες” ! Είμαστε, ΟΛΟΙ, μια γροθιά !
β. Η πολιτική του ΠΑΜΕ είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ της εργατικής τάξης με τους συμμάχους της, ώστε να ανοίξει ο δράμος για την άλλη Κοινωνία, την Σοσιαλιστική !
γ. Οι δράσεις του ΠΑΜΕ είναι καθημερινές, στη βάση της υπεράσπισης των συμφερόντων των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Προχθές στα διόδια, τα τζάμπο, στους καταπέλτες. Χθες έξω από τις τράπεζες διεκδικώντας τα δίκια των φτωχών συνανθρώπων μας. Σήμερα στην υπεράσπιση κάθε εργαζόμενου που υποφέρει, κάθε ανέργου που δεν μπορεί να ζήσει, δίπλα στο νέο, δίπλα στην γυναίκα, στον αγρότη, στον μικρομεσαίο, στον επιστήμονα που τον στίβουν σαν λεμόνι.
Καταλάβατε, παλληκαρόπουλα του ΣΥΝ ;
Ελπίζω, κάποιοι τουλάχιστον, πως ναι !
Αναρτήθηκε απο http://faros.wordpress.com/ 8 Ιανουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου