Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την εγκληματική επίθεση της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός. Η αστυνομική επίθεση εντάσσεται και είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής πολιτικής και των αστικών μηχανισμών να τσακίσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και πάλη, που προκαλείται από την αντεργατική λαίλαπα κυβέρνησης, ΕΕ και πλουτοκρατίας.
Ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει σε κάθε είδους εκβιασμούς και επιθέσεις εναντίον του, πρέπει να υψώσει φραγμό και να αντεπιτεθεί.

ΑΘΗΝΑ 11/5/2011 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ





3 σχόλια:

  1. Βλέπεις,στα μπλοκ που πανε οι "συμβιβασμενοι"και οι "ουραγοι "της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ οι διαδηλωτες χτυπιουνται ανελεητα απο την κρατικη καταστολη!Στα μπλοκ του ΠΑΜΕ δεν ανοιγει μυτη!Μηπως πρεπει να αναρωτηθεις γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως η αστυνομία παίζει το παιχνίδι των ΜΜΕ που προβάλουν τα επεισόδια για να «θαφτούν» οι μαζικές συγκεντρώσεις και πορείες που διοργανώνει μαχητικά και περιφρουρημένα κυρίως το ταξικό εργατικό κίνημα; Λέω μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν εννοεις ταξικο εργατικο κινημα μονο το κομματι που καθοδηγειται απο το ΠΑΜΕ,και ολοι οι υπολοιποι ειναι πουλημενοι,τοτε μπορεις να δωσεις και αυτη την εξηγηση.Επειδη ομως εμεις ημαστε εκει,οπως αλλωστε σε ολες τις συγκεντρωσεις που εχουν γινει και σε ακομη πιο πολλες(βλ.αντι-ιμπεριαλιστικες για αραβικες εξεγερσεις και επεμβαση στη Λιβυη π.χ.),σου λεω οτι δεν ηταν καθολου παιχνιδι,αλλα προγραμματισμενη πολιτικη κινηση που δεν απευθυνονταν μονο στο μπλοκ που χτυπηθηκε,που ειναι εντελως ταξικο,(ονομα και πραγμα),αλλα κυριως στο λαο που πρεπει να τρομοκρατηθει και να κατσει σπιτι του.
    Αλλωστε,δεν διστασαμε να βγουμε αμεσως μετα να διαδηλωσουμε πως στο δρομο θα σπασουμε τον τρομο!
    Μηπως λεω εγω,καποιοι αλλοι εχουν αποφασισει να ειναι τα καλα παιδια του συστηματος,παρα τις κραυγες περι του αντιθετου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή