Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Αλέκα Παπαρήγα: "Εμείς είμαστε εδώ και οι άλλοι απέναντι"

Κάλεσμα στους πολίτες να μην παγιδευτούν σε εκβιασμούς απηύθηνε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της από τη Βουλή μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.
Τόνισε επίσης ότι απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα που τίθενται στο λαό, οι πολίτες έχουν στο επίκεντρο ένα πραγματικό δίλημμα με δύο διαφορετικά σκέλη: Ή να χρεοκοπήσει ο λαός οριστικά και αμετάκλητα ή με τη στάση του να οδηγήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ενίσχυση του ενιαίου μετώπου των εργατών και των νέων με στόχο μια σχεδιασμένη αντεπίθεση.

Η κ. Παπαρήγα εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι εν θα διστάσουν να σμικρύνουν την Ε.Ε. για να μείνει, όπως είπε μόνο ο σκληρός πυρήνας. Λύση και διέξοδος υπάρχει όταν κανείς στοχεύει στην ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, στην μετατροπή του πολιτικού συστήματος και όχι στη μεταμφίεσή του, επισήμανε. Αυτό που επείγει, πρόσθεσε, είναι η ανασυγκρότηση του εργατικού κινήματος και η ενίσχυσή του.

Διαφώνησε εκατό τοις εκατό σε όλα τα ζητήματα που έθεσε ο πρωθυπουργός στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας χαρακτηριστικά «εμείς είμαστε εδώ και οι άλλοι απέναντι».
Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για συνεργασίες και εφεδρείες που υπάρχουν στο πολιτικό σύστημα που μπορεί να καρατομήσει και τα παιδιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου