Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Τη Μαυρίλα στα παράθυρα του ΣΚΑΪ, το μόνο που μπορεί να την σταματήσει είναι… οι διαφημίσεις






Ο ΣΚΑΪ, αυτό το αστικό μέσο ενημέρωσης, δεν έχει αφήσει απεργία, κινητοποίηση, αγώνα των εργαζομένων χωρίς να τον συκοφαντήσει χυδαία (ποτέ δεν προβάλλει τις διεκδικήσεις όσων κινητοποιούνται, αντίθετα τις παρουσιάζει από τη σκοπιά που ενισχύει την αντιλαϊκή κυβερνητική προπαγάνδα και επίθεση), υπηρετώντας τα συμφέροντα των καπιταλιστών. Είτε αφορά τους ναυτεργάτες είτε αφορά τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες, τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες κ.ά. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα έστειλαν στο ΠΑΜΕ έγγραφο λες και ήταν ανακριτές ή εισαγγελείς και ζητούσαν ονόματα μελών του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες.

Μιλούν για τον «902» αυτοί που δεν έχουν αφήσει αντεργατικό και αντιλαϊκό μέτρο που να μην το έχουν παρουσιάσει σαν ανάγκη για να σωθεί ο τόπος, δηλαδή οι μεγαλοεπιχειρηματίες από την κρίση, φορτώνοντάς την στο λαό. Τα λέει ο ΣΚΑΪ που λασπολογεί και χλευάζει τη δράση του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ, που αποσιωπά εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις και τις προβάλλει ως άνομες, όταν την ίδια ώρα στηρίζει καπιταλιστές που δεν πληρώνουν φόρους, εισφορές στα Ταμεία, μισθούς στους εργαζόμενους κλπ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η επίθεση αυτή κατά του «902» και του ΚΚΕ γίνεται σε μια στιγμή όξυνσης της αντιλαϊκής επίθεσης, σε μια στιγμή όξυνσης των λαϊκών και εργατικών αγώνων. Οι θεματοφύλακες της άρχουσας τάξης και των συμφερόντων της επιτίθενται κατά του ΚΚΕ και του «902» ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Γιατί είναι εκείνες οι φωνές που τους ενοχλούν. Είναι εκείνοι που με συνέπεια στέκονται στο πλάι των εργαζομένων και των αγώνων τους. Τη δράση αυτή θέλουν να χτυπήσουν και τα περί «πολυφωνίας» είναι ο φερετζές της ταξικής εκμεταλλευτικής «δημοκρατίας» που υπερασπίζουν.

Αντί λοιπόν να βλέπετε ΣΚΑΪ δείτε καλύτερα... διαφημίσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου