Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

                                  ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Με ανακοίνωσή της η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - που στο Μεσολόγγι με επικεφαλής τον Θόδωρο Μαργαρίτη κατέγραψε μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με όλους τους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας αυξάνοντας σημαντικά τα ποσοστά της σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις – ευχαριστεί τους πολίτες για την υποστήριξη του συνδυασμού .
Ταυτόχρονα η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και θα διερύνει την ενεργή παρουσία της στα κοινά της περιοχής.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε όλες εκείνες κι εκείνους που εμπιστεύτηκαν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ευχαριστούμε αυτούς που πρόσθεσαν τη δική τους κόκκινη ψηφίδα αντίστασης και προοπτικής στην Ελλάδα του 2010 (1724 για το δήμο,1871 για την περιφέρεια). 

Ευχαριστούμε αυτές και αυτούς που για πρώτη φορά εμπιστεύθηκαν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ που αναμετρήθηκαν και άντεξαν στα φοβικά διλήμματα, στους προκλητικούς εκβιασμούς και τα καμουφλαρισμένα διπλά ψηφοδέλτια.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε αυτές και αυτούς που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ της αντίστασης και του αγώνα, για την ανατροπή της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής και της προοπτικής για μια φιλολαϊκή διέξοδο που θα ικανοποιεί τις λαϊκές ανάγκες.
Η σημαντική αύξηση των ψήφων μας γεμίζει νέες ευθύνες, νέες υποχρεώσεις. Κατανοούμε ότι μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας να ανταποκριθούμε στη λαϊκή συσπείρωση και πάλη, να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια και διάθεση για αγώνα ανθρώπων, που εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας, ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις. Μεγαλώνει η απαίτηση απέναντί μας και η προσδοκία για ενημέρωση, κινητοποίηση και συντονισμό της δράσης και επίλυση των πολλών προβλημάτων που βουλιάζουν το δήμο και δυσκολεύουν αφάνταστα τη ζωή μας.
Πολλές και πολλούς δεν μπορέσαμε να τους πείσουμε να ολοκληρώσουν το βήμα και προτίμησαν την αποχή αηδιασμένοι από την πολιτική που ασκούν τα αστικά κόμματα και τις επιλογές τους. Πιστεύουμε όμως πως θα συναντηθούμε στους δύσκολους και μεγάλους αγώνες που μας περιμένουν τόσο για τα δημοτικά όσο και για τα προβλήματα της συνολικότερης πολιτικής.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ πως:
Θα βρίσκεται κοντά στον εργαζόμενο , στον άνεργο, στον ψαρά, στο συνταξιούχο, στο μικροεπαγγελματία, στο μικρέμπορο, στον αυτοαπασχολούμενο, στη νέα και στο νέο,
Θα ενημερώνει και θα καλεί σε δράση για τα γενικότερα εργατικά, λαϊκά προβλήματα, για την καθαριότητα, το πράσινο, την αξιοποίηση της λιμνοθάλασσας, των αλυκών, της πολιτιστικής κληρονομιάς, για τη διαφάνεια στη διαχείρηση του δήμου.
ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΑΪΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου