Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Σκόπιμη διαστρέβλωση

Μαθήματα διαστρέβλωσης και αντιδραστικής προπαγάνδας δίνει το «Εθνος» της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας ότι η επίθεση στο ΚΚΕ θα κλιμακωθεί προεκλογικά και μάλιστα με τα πιο άτιμα μέσα.
Η εφημερίδα επικαλείται «αποκλειστικές πληροφορίες», σύμφωνα με τις οποίες «ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΚΚΕ χρωστούν 1.032.500 ευρώ» στη ΔΕΗ και βγάζει χολή για το ΚΚΕ, γράφοντας: «Οι οφειλές του προκαλούν "την μήνιν" των πολιτών. Το κόμμα της Αριστεράς, σε μία εποχή που θα έπρεπε, σύμφωνα και με τα όσα πολιτικά πρεσβεύει, να μη δίνει δικαίωμα σε κριτική, εμφανίζεται ασυνεπές στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του έναντι του κράτους».
Στο διά ταύτα και αφού αμόλησε το αντιΚΚΕ μελάνι της, η ίδια η εφημερίδα σημειώνει ότι «το ΚΚΕ χρωστά 115.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 95.000 είναι το ειδικό τέλος ακινήτων. Το ποσό αυτό το ΚΚΕ αρνείται να το πληρώσει θεωρώντας το αντιλαϊκό μέτρο. Στα 20.000 ευρώ είναι ο τρέχων απλήρωτος λογαριασμός».
Δηλαδή; Το ΚΚΕ «χρωστάει» το χαράτσι, το οποίο, όπως τα στελέχη και τα μέλη του, δεν πλήρωσε (κατέβαλαν μόνο το αντίτιμο του ρεύματος και των τελών για ΕΡΤ και δήμο), πρωτοστατώντας με έμπρακτη ανυπακοή στην οργάνωση της πάλης του λαού για να μη νομιμοποιηθεί και να καταργηθεί το βάρβαρο χαράτσι. Αν μη τι άλλο, η «οφειλή» αυτή του ΚΚΕ στο κράτος δείχνει τη συνέπεια με την οποία παλεύει για το εμπόδισμα και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, πλευρά της οποίας είναι και η αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος με φόρους και χαράτσια, όπως αυτό μέσω ΔΕΗ.
Αυτή είναι η αλήθεια που σκόπιμα παρουσιάζεται διαστρεβλωμένη από το «Εθνος», επειδή δεν έχουν τα κότσια και τα επιχειρήματα να αντιπαρατεθούν πολιτικά με το ΚΚΕ.
Ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια ανοιχτά. Τέτοια και άλλα κατασκευασμένα «ρεπορτάζ» θα δούμε πολλά μέχρι την κάλπη (και μετά από αυτή) από τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοαστών, που βγάζουν σπυράκια στην ιδέα ότι το ΚΚΕ δυναμώνει και κερδίζει νέες συνειδήσεις, στον πόλεμο ενάντια σ' αυτούς, στα κόμματα και τη βάρβαρη πολιτική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου