Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Παράσιτα

«Οι επερχόμενες εκλογές είναι εκλογές - δημοψήφισμα. Οχι υπέρ ή κατά του μνημονίου, όπως θα ήθελαν μερικοί μερικοί. Το πραγματικό διακύβευμα, το πραγματικό δίλημμα είναι: Ευρώπη ή χάος. Τα κόμματα της εθνικής ανευθυνότητας και της δήθεν φιλολαϊκής δημαγωγίας είναι η σταλινική Αριστερά που η πολιτική της είναι τυφλή άρνηση».
Αυτά είπε χθες ο πρόεδρος του ΣΕΒ, των παρασίτων, παρεμβαίνοντας για πολλοστή φορά στις πολιτικές εξελίξεις, για να θέσει και ο ίδιος τρομοκρατικά εκβιαστικά διλήμματα στους εργαζόμενους που τους ωθούν σε συνεχή, ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Ταξικά μίλησαν οι βιομήχανοι με αντικομμουνιστική επίθεση, επειδή ξέρουν πως η μόνη πολιτική διέξοδος και η πάλη γι' αυτή, από την οποία κινδυνεύουν, είναι η πολιτική του ΚΚΕ που μπολιάζει το εργατικό, το λαϊκό κίνημα.
Μιλάνε για «σταλινική πολιτική τυφλής άρνησης» ακριβώς γιατί αυτή η πολιτική καλεί την εργατική τάξη να τους απαλλοτριώσει, να κοινωνικοποιήσει την ιδιοκτησία τους ως μονόδρομο φιλολαϊκής διεξόδου από την κρίση.
Χάος είναι η πείνα και η ανεργία που φέρνει η παρασιτική τάξη του κ. Δασκαλόπουλου μαζί με την ΕΕ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, η τρομοκρατία που ασκούν οι μισθοί των 300 ευρώ και η επίθεση εναντίον κάθε ταξικής εργατικής κινητοποίησης και όχι ο λαός και ο αγώνας του ενάντια στη βαρβαρότητα.
Το πραγματικό δίλημμα στις εκλογές είναι να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ και να είναι όσο το δυνατόν πιο ασταθής η κυβέρνηση που θα προκύψει, άρα και πιο ασταθή τα πολιτικά στηρίγματα των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου