Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Πάγκαλος: Το μόνο αριστερό κόμμα είναι...το ΠΑΣΟΚ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος αποκαλύπτει ότι ήδη το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία συζητούν ανεπισήμως την μετεκλογική τους συνεργασία, ενώ Χαρακτηρίζει «ανίκανους και ανυπόληπτους» όσους διαχειρίστηκαν την κρίση και εν συνεχεία, όταν απομακρύνθηκαν από την κυβέρνηση, προχώρησαν σε κριτική.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής, υποστηρίζει ότι στις συζυτήσεις μεταξύ των δυο κομμάτων μετέχουν βουλευτές, συνδικαλιστές, πολιτικά στελέχη, διανοούμενοι και επιχειρηματίες ενώ δεν δηλώνει ποιον στηρίζει για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ και ζητεί εκλογές από τη βάση με κάλπη.

Αποκαλεί «αισχρή περίπτωση» τους λεγόμενους «κηπουρούς» του Γιώργου Παπανδρέου και επιτίθεται για άλλη μια φορά με σφοδρότητα εναντίον των τριών κομμάτων της Αριστεράς για τις «βίαιες πράξεις των οπαδών τους» και δηλώνει ότι το μόνο αριστερό κόμμα που αναγνωρίζει είναι το ΠΑΣΟΚ.

Για τον πρωθυπουργό λέει χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παπαδήμος ήξερε να ορθώσει το ανάστημά του και να μιλήσει ως ίσος προς ίσον στους χώρους λήψης αποφάσεων».
 Εμείς λέμε ότι:
Ο λαός πρέπει να ξεμπερδεύει με τις αυταπάτες, τα ιδεολογήματα και τα εκβιαστικά διλήμματα των κομμάτων της πλουτοκρατίας και άφοβα να ορθώσει το ανάστημά του, να σαρώσει το σάπιο σύστημα και να πάρει αυτά που του ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου