Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Αδιόρθωτος !!!

Με σφοδρές δηλώσεις κατά πάντων σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Βήμα FM.

«Είμαστε λαός που αρνούμαστε να καταλάβουμε την πραγματικότητα και να την συνειδητοποιήσουμε» δήλωσε σχολιάζοντας την θέση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ως τρίτο κόμμα πλέον. «Μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση ελληνική, ή εάν θέλετε να την πω επαναστατική ή θέλετε να την πω ρηξικέλευθη, ή θέλετε να την πω καραμπουζουκλίδικη η οποία βγαίνει και λέει ‘ακούστε εγώ δεν γουστάρω, έχω άλλα μυαλά, άλλες απόψεις, άλλες ιδέες. Δεν δέχομαι τις συμβάσεις, δεν τις εφαρμόζω, δεν τηρώ τις υποχρεώσεις που ανέλαβα. Κι είναι πολύ απλό να το σκεφτεί κανείς ότι τότε και οι ξένοι θα πουν, εντάξει αφού δεν τηρείτε τις αποφάσεις που υπογράψατε και εμείς δεν τηρούμε τις δικές μας’. Άρα λεφτά δεν έχει. Δεν μιλάμε για έξοδο από την ΕΕ. Μιλάμε για την εκταμίευση σε μερικές εβδομάδες του ποσού που θα επιτρέψει στο ελληνικό κράτος να λειτουργεί» τόνισε.
Δεν του είπε κανείς ότι ο λαός δεν χρωστάει σε κανέναν;
Δεν του είπε κανείς ότι ο λαός δεν φοβάται κανένα;

Δεν του είπε κανείς ότι ο λαός δεν στηρίζει τις τράπεζες;


Παράλληλα, δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πια ως σοβαρή πολιτική δύναμη. Οι υποψήφιοι επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου σταυροθηρία αδιαφορώντας τελείως για το συμφέρον του κόμματος και του τόπου. Ασχολιόντουσαν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους επιβίωση. Δεν μπορεί να ψηφίζουμε αρχηγό, επειδή κάποιοι συναισθηματικά το λένε επειδή ο ένας λέγεται ο ένας Παπανδρέου και ο άλλος Βενιζέλος».
Τι να σχολιάσει κανείς. Έτσι ήταν πάντα το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Πάγκαλος έκανε πως δεν το γνώριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου