Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βάλθηκαν να μας τρελάνουν

Μέτρα προκειμένου να ανακουφιστούν οι οικογένειες που πλήττονται από τα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης, προτείνουν 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επιστολή που κατέθεσαν στο γραφείο του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.


Στην επιστολή τους οι 27 βουλευτές επισημαίνουν ότι «ορισμένα από τα μέτρα που εφαρμόζονται με στόχο τη δημοσιονομική εξυγίανση, προκαλούν πιέσεις στις οικογένειες και ανατρέπουν τον προγραμματισμό τους όπως αυτός είχε διαμορφωθεί με βάση διαφορετικά δεδομένα» και για τον λόγο αυτό προτείνουν την υιοθέτηση «θετικών δράσεων οι οποίες είναι αναγκαίες για την αποκατάσταση της σταθερότητας στα νοικοκυριά αλλά και την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν την κρίση».

Όπως διαβάσατε, ορισμένα...είναι τα μέτρα που μας εξαθλιώνουν. Τα υπόλοιπα είναι για το καλό μας.
Όταν κλήθηκαν να τα ψηφίσουν τι τους εμπόδιζε να αρνηθούν;
Ή σε άλλο τόπο ζουν ή μας δουλεύουν άγρια. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.
Μεταξύ των άλλων που υπογράφουν την επιστολή, είναι και η δική μας Σοφία Γιαννακά. Αυτή ντε που την έπαιρναν τηλέφωνο οι συμπατριώτες μας και την ...παρακαλούσαν να ψηφίσει αυτά για τα οποία τώρα ανακάλυψε ότι  « προκαλούν πιέσεις στις οικογένειες και ανατρέπουν τον προγραμματισμό τους όπως αυτός είχε διαμορφωθεί με βάση διαφορετικά δεδομένα ».
Είναι μετά να μην πάρεις ψυχοφάρμακα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου