Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Το πότε θα συγκρουστούμε με το σύστημα, το αποφασίζουμε εμείς

Το είπαμε και το ξαναλέμε: η αργή κι αθόρυβη δουλειά των ταξικών δυνάμεων στοχεύει στην αλλαγή της συνείδησης των εργατών κι όχι σε επαναστατικές γυμναστικές με πετροπολέμους. Το πότε το ταξικό κίνημα, οι δυνάμεις που συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ θα συγκρουστεί αποφασιστικά με το σύστημα, θα γίνει όποτε το αποφασίσουμε εμείς. Δεν πρόκειται να συρθούμε στα κελεύσματα των ασφαλιτών και των υπερεπαναστατών που μετράν την επαναστατικότητά τους με την ποσότητα δακρυγόνων που έφαγαν στη μάπα.
Κι εδώ απευθυνόμαστε προς όλους αυτούς που λεν ότι το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ “γύρισε την πλάτη” στους αγανακτισμένους προχτές. Για μισό λεπτό ρε παιδιά: εσείς δεν είσαστε που λέτε “έξω τα κόμματα”; “έξω τα συνδικάτα”; Εσείς τώρα ζητάτε να σας περιφρουρήσει το ΠΑΜΕ; Δεν σας προσεγγίσαμε; Δεν σας προτείναμε τρόπους να οργανωθείτε; Δεν σας καλέσαμε να περιφρουρήσετε τις απεργίες;
Έρχονται μέρες περίεργες. Όσο εσείς ξοδεύετε την ενέργειά σας στους κεντρικούς δρόμους των μεγάλων πόλεων, όσο κρύβεστε πίσω από κουκούλες και αγανακτισμένους, όσο χαϊδεύεστε απ' το σύστημα κι έχετε την κατανόηση και τη συμπόνοια τους, όσο δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε από τα φασιστοειδή και τους “αντιεξουσιαστές” ασφ-αλήτες, εσείς είστε τα πιόνια του συστήματος.


Ασφαλώς δεν απευθυνόμαστε στους χιλιάδες κόσμου που σας ακολούθησαν παληκάρια στις φιέστες σας σπρωγμένοι από αληθινή οργή. Απευθυνόμαστε σε εσάς που θέλετε να πουλήσετε αγωνιστικό, κινηματικό και αντιΚΚΕ νταβατζιλίκι, που μας πουλάτε όψιμη επαναστατικότητα, σε οπαδούς, φίλους, μέλη και στελέχη ενός κόμματος που όσο κι αν το βρίζετε σας ξεπερνάει το ίδιο το κύρος του μες στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου