Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ο γνωστός τηλεμαϊντανός Δ. Καζάκης καλεί το στρατό να μας σώσει !!!

Ο Δημήτρης Καζάκης είναι κατά το βιογραφικό του «οικονομολόγος – αναλυτής με επαγγελματική διαδρομή σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό». Ετσι εμφανίζεται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, εμφανίζεται ανά την Ελλάδα σε διάφορες εκδηλώσεις για να «σώσει» το λαό από την κρίση.
Μετά λοιπόν τον Καρατζαφέρη μας προέκυψε και ο αντιμνημονιακός Δ. Καζάκης που ζητά την επέμβαση του στρατού για να σώσει τον τόπο και να προστατέψει το Σύνταγμα.
Ακριβώς μια μέρα μετά από την κοινή και συντονισμένη δράση ΜΑΤ - κουκουλοφόρων κατά των μεγαλειωδών λαϊκών συγκεντρώσεων και των άλλων προβοκατόρικων μηχανισμών που πυρπολούσαν το κέντρο της Αθήνας και συνέβαλαν στην επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού την ώρα που η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας και της ΕΕ ψήφιζαν το Mνημόνιο 2, ο Δ. Καζάκης σε συνέντευξή του κάλεσε το στρατό, την αστυνομία, τη δημόσια διοίκηση, να παρέμβουν «γιατί η χώρα δεν έχει κυβέρνηση και έχει παραδοθεί στους ξένους». Και σαν μην έφτανε αυτό, καλεί και το ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα σε συντονισμό και κοινή δράση ώστε αυτό να γίνει με πρωτοβουλία της «αριστεράς»!


Μ' αυτά που λέει ο Δ. Καζάκης ξεπερνά κατά πολύ την πολιτική εξαπάτηση. Καλεί το στρατό και την αστυνομία και από δίπλα και το ΚΚΕ και το λαϊκό κίνημα να υπερασπιστούν το αστικό Σύνταγμα και εξουσία από τα αστικά κόμματα που το εφαρμόζουν. Μόνο ένας υπέρμετρα αφελής, διαταραγμένος ή δόλιος θα μπορούσε να σκεφτεί και να προτείνει κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύουμε ότι ο Δ. Καζάκης είναι αφελής.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι εχθροί του εργατικού - λαϊκού κινήματος και οι αντιδραστικοί σχεδιασμοί, δεν εκδηλώνονται και δεν προωθούνται μόνο από τους ακραιφνείς ακροδεξιούς. Υλοποιούνται και απ' τα αστικά κόμματα, συντηρητικά, σοσιαλδημοκρατικά, λάτρεις του κοινοβουλευτισμού, αλλά έχουν μεγάλη συμβολή και οι Δούρειοι Ιπποι, οι επιχειρήσεις της προβιάς. Αριστερή - αντιμνημονιακή ρητορεία και συνθήματα και από κάτω παγίδευση του λαού σε ενδοαστικές αντιθέσεις, υπεράσπιση του σάπιου κοινωνικού συστήματος, συκοφάντηση του ταξικού εργατικού κινήματος που έχει στόχο την ανατροπή, συμβολή σε αντιδραστικούς σχεδιασμούς.

Ας γνωρίζουν καλά οι μηχανισμοί του συστήματος ότι το ΚΚΕ είναι έμπειρο κόμμα, δεν πέφτει σε παγίδες, βλέπει μακριά και δε χάνει εύκολα το στόχο. Εχουν γνώση οι φύλακες και οι εργαζόμενοι έχουν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος είναι πραγματικά μαζί τους, με το δίκιο τους και ποιοι είναι εχθροί τους και ποιοι προσποιούνται τους φίλους, υπηρετώντας τους εχθρούς.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα.
    Μπορεῖς νὰ μοῦ δώσεις καὶ ἕνα link στὴν ἀνακοίνωση (προφανῶς κάπου τό διάβασες) γιὰ νὰ διαβάσουμε τὸ πῆρες κείμενο, δηλ. τὶ ἀκριβῶς εἶπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο το πήρα από το ριζοσπάστη: http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6698327

      Oλόκληρη τη συνέντευξη μπορεις να τη διαβάσεις: http://www.katohika.gr/2012/02/blog-post_3004.html

      Το δικό μου σχόλιο:
      Το να καλείς τις Ενοπλες Δυνάμεις να τεθούν σε επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα για να προστατέψουν το Σύνταγμα,είναι σαν να βάζεις το λύκο να φυλάει τα πρόβατα, αυτό δεν είναι δημοκρατία κάπως αλλιώς το λένε.

      Διαγραφή
  2. Κατ'ἀρχὴν σὲ εὐχαριστῶ γιὰ τὴν ἀπάντηση καὶ τὶς παραπομπές.
    Ἐπὶ τῆς οὐσίας:
    Τὸ πολύ-πολύ νὰ μπορεῖς νὰ τοῦ προσάψεις φροῦδες ἑλπίδες, ἀλλὰ σίγουρα οὔτε πρόσκληση σὲ ἐκτροπή ποὺ λέει ὁ «Ρ» (...) οὔτε κάτι σχετικό. Καὶ μάλιστα θεωρῶ ἄστοχο τὸν τίτλο ποὺ ἔχεις βάλει μιᾶς καὶ ἔχεις πρόσβαση στὸ πρωτότυπο κείμενο ποὺ δὲν λέει κάτι τέτοιο.
    ------
    «Θα καλέσουμε τις Ενοπλες Δυνάμεις να τεθούν σε επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιμότητα, παραμένοντας μέσα στα στρατόπεδα. Θα καλέσουμε την Αστυνομία να συλλάβει το δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τύποις. Θα καλέσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους, στο χώρο της εργασίας τους, να αναλάβουν τη δημόσια διοίκηση. Προσέξτε: δε μιλώ για συνταγματική εκτροπή. Το αντίθετο. Πρόκειται για μια κίνηση περιφρούρησης του Συντάγματος, βάσει του ακροτελεύτιου άρθρου του 120, διότι αυτά τα μέτρα δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν!
    »
    -----
    Προσωπική μου γνώμη: Χωρίς αὐταπᾶτες τοῦ τὶ εἶναι τὸ καθένα, Δὲν τοὺς χαρίζω οὔτε τὸν στρατό σὰν σύνολο, οὔτε τοὺς Δημ.Ὑπάλλ, οὔτε τὸ (ἀστικό,δικό τους) σύνταγμα στὸ κομμάτι ποὺ ὑπερασπίζει στοιχειώση δημοκρατικά δικαιώματα, οὔτε τὴν (ἀστική) δημοκρατία ποὺ τσαλαπατᾶν.

    Ἀπλὰ, ἡ γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KATA ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ
    ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΟ ΜΑΣ ΦΡΟΝΙΜΑ ΑΦΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ Η ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΛΑΙΟΚ0ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
    ΚΑΖΑΚΗΣ ΗΣΑΠ ΟΑΣΘ
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ
    ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο επικίνδυνοι ειναι ΟΛΟΙ αυτοί που ΗΔΗ μας κυβερνούν κι όλα τα σαπιοκόμματα της βουλής. Αμεσως να ριξετε ΛΑΣΠΗ σε μια νεα προσπαθεια. Αφηστε να τη μελετησει ο ιδιος ο λαός και να την κρινει μονος τους. Προβοκατορες ολοι γινατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας χρίζουν σύλληψης. Αυτό δε σας πειράζει; Το οτι ειναι χειραγωγούμενοι, προδότες και δοσίλογοι δε σας πειράζει; Που μας καταστρέφουν δε μας πειράζει; Η πρόταση για συλληψη σας πειράζει; Κρίμα που η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ εχει πικρή γευση. Εσεις την κανετε πικρή. Είστε δέσμιοι του μυαλού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή