Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι των ΜΜΕ και οι...τρομοκράτες εργαζόμενοι

«Με αφορμή την κινητοποίηση των απλήρωτων εργατών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι των αστικών ΜΜΕ ξεδίπλωσαν για μια ακόμη φορά το ταλέντο τους στην εξαπάτηση του λαού και την προκλητική διαστρέβλωση της αλήθειας», αναφέρει σε σχόλιό του το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «με μια φωνή, ανακάλυψαν "παραβίαση της νομιμότητας", στήνοντας τους επί μήνες απλήρωτους εργάτες που παλεύουν για το ψωμί τους στο εδώλιο των τηλε-δικαστηρίων. Παρουσίασαν τους εξαθλιωμένους εργάτες ως τρομοκράτες, προσφέροντας απόλυτη κάλυψη στην άγρια κυβερνητική καταστολή και στην προπαγάνδα περί άκρων που οργιάζει όλο το τελευταίο διάστημα. Εκδότες και καναλάρχες, θέλουν τους εργαζόμενους φοβισμένους και σιωπηλούς απέναντι στην επίθεση που βιώνουμε. Χρησιμοποιούν τα Μέσα τους για να διατηρήσουν την εξουσία τους, στήνοντας στον τοίχο όποιον αντιστέκεται. Υπερασπίζονται τον σάπιο καπιταλισμό με κάθε τρόπο, παρουσιάζοντας το άσπρο, μαύρο».

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τονίζοντας ότι «η πλειοψηφία των εργαζόμενων στα ΜΜΕ δεν έχει τίποτα κοινό με τους αργυρώνητους τηλε-αστέρες. Ο αγώνας για ενημέρωση σε όφελος του λαού πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε συναδέλφου που κατανοεί πως το συμφέρον του είναι στο πλευρό του ταξικού εργατικού κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου